Nieuws

NJO Muziekzomer Online in voorbereiding...

di. 26 mei. 2020 12:34

We zijn erg blij om te kunnen aankondigen dat we momenteel werken aan de voorbereidingen van een online editie van de NJO Muziekzomer Gelderland in de periode van 31 juli t/m 16 augustus 2020!

> Lees meer

Requiem van Theresienstadt

zo. 3 mei. 2020 09:57

Vandaag is het precies 75 jaar geleden dat het concentratiekamp Theresienstadt door de Duitsers werd overgedragen aan het Rode Kruis. Het concert-drama Requiem van Theresienstadt is helaas uitgesteld tot mei volgend jaar, maar om op deze dag toch de dirigent en koorleden met eerbied te herdenken, is er een korte video opgenomen die stilstaat bij de gevangenen van Theresienstadt en hun bijzondere verhaal.

> Lees meer

NJO-zomerconcerten afgelast

do. 30 apr. 2020 10:46

Met pijn in ons hart hebben we helaas moeten besluiten om alle geplande concerten van het NJO in de aankomende zomer te schrappen. Een deel van onze activiteiten is tot 1 september in elk geval niet toegestaan, maar ook zijn de verwachtingen over de overige onderdelen dusdanig onzeker dat we niet meer kunnen garanderen dat we de geplande concerten, voorstellingen en evenementen volgens onze kwaliteitseisen kunnen organiseren.

> Lees meer

Audities NJO verlengd t/m 5 april

wo. 25 mrt. 2020 15:37

Vanwege de coronamaatregelen houden wij video-audities in plaats van live audities voor diverse NJO-projecten aankomende zomer. Bekijk voor meer informatie de video van dirigent en artistiek adviseur van het NJO Antony Hermus en zie hier ook diverse filmpjes met auditietips.

> Lees meer

Concerten in maart afgelast

do. 12 mrt. 2020 19:20

Vanwege de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus in te dammen gaan de voorstellingen van ‘Een lied voor de maan’ niet door. Ook ons NJO Verrassingsconcert op zondag 22 maart in Theater Orpheus is helaas afgelast. 

 

> Lees meer