NJO Muziekzomer

2 t/m 18 augustus 2019 - Diverse locaties in Gelderland

Elke zomer komen de meest getalenteerde jonge musici uit de hele wereld naar Gelderland om tijdens de NJO Muziekzomer te werken met gerenommeerde coaches, dirigenten en solisten. Het jaarlijkse zomerfestival van het Nationaal Jeugd Orkest biedt ook dit jaar een gevarieerd programma vol dans- en theatervoorstellingen, grootse orkestwerken, kamermuziek en muzikale fiets-, wandel- en ontdekkingstochten. Tussen 2 en 18 augustus verzorgen gepassioneerde talenten van 18 tot 26 dit jaar zelfs meer dan 80 concerten en voorstellingen op de mooiste locaties van Gelderland, met uitstapjes naar het Amsterdamse Concertgebouw, het Grachtenfestival en het Zuiderparktheater in Den Haag.

Bezoek één van de symfonieorkesten, of de vele getalenteerde ensembles, familievoorstellingen Rare Snuiters en De Fantastische Symfonie, de diverse programma’s van young artist in residence fagottist Thomas Dulfer, zoals Blauwbaard, en nog veel meer!

Dit alles op bijzondere locaties als Fort Lent, Museum Elburg, Kasteel De Wildenborch, het Verborgen Landschap en Radio Kootwijk. 

Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.muziekzomer.nl.