NJO Muziekzomer

vr. 3 aug. 2018, 20:30 uur - Diverse locaties, Gelderland

Elke zomer komen de meest getalenteerde jonge musici uit de hele wereld naar Gelderland om tijdens de NJO Muziekzomer te werken met gerenommeerde coaches, dirigenten en solisten. Het jaarlijkse zomerfestival van het Nationaal Jeugd Orkest biedt ook dit jaar een gevarieerd programma vol opera, dans- en theatervoorstellingen, grootse orkestwerken en muzikale fiets-, wandel- en ontdekkingstochten. Tussen 3 en 19 augustus verzorgen gepassioneerde talenten van 18 tot 26 jaar meer dan 65 concerten en voorstellingen op de mooiste locaties van Gelderland, met uitstapjes naar het Amsterdamse Concertgebouw, het Grachtenfestival en Slot Zeist.

Bezoek één van de symfonieorkesten of de vele getalenteerde ensembles, de diverse programma’s van young artist in residence violist Pieter van Loenen, Mozarts succesopera Così fan tutte, familievoorstellingen Assepoester en De Grote Pinguïn en Bananen Show en nog veel meer!

Dit alles op bijzondere locaties als de Mauritskazerne, de Ermelose Schaapskooi, een heuse uitkijktoren, het Verborgen Landschap en Radio Kootwijk.

Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.muziekzomer.nl.