Zomers buffet Radio Kootwijk

di. 7 aug. 2018, 18:15 uur - De Theaterloods, Radio Kootwijk

Voorafgaand aan het avondoptreden van JeugdOrkest Nederland in Radio Kootwijk kunt u in de Theaterloods op het terrein genieten van een gevarieerd en zomers buffet. Tot slot eet u een heerlijk Italiaans ijsje op het plein voor het Voormalig Zendstation en kunt u voldaan de voorstelling in! Aan het einde van het buffet wordt u getrakteerd op een kleine artistieke introductie op het programma. Geef uw nieuwsgierigheid de ruimte en kom meer te weten over wat u die avond gaat horen. Dit diner à € 27,50 (excl. drankjes) kunt u hier los van uw concertkaartje bestellen.

Uiteraard is aan de vegetariërs gedacht. Op dit buffet is geen (staffel)korting van toepassing.

Let op: Dit kaartje is alleen geldig voor het Zomers buffet in de Theaterloods. 

Let op: Het is vanwege de rust van natuur en dorpsbewoners niet toegestaan te parkeren bij het Zendstation; u kunt gebruikmaken van de speciale NJO-pendeldienst. U kunt gratis parkeren bij Van der Valk Hotel De Cantharel, vanaf hier vertrekken pendelbussen naar Radio Kootwijk. Na afloop van de voorstelling brengen deze bussen u uiteraard ook weer terug naar de parkeerplaats bij Hotel De Cantharel. We vragen u om een bijdrage van € 5 p.p. voor het gebruik van deze pendeldienst om de omgeving van Radio Kootwijk te ontzien.
U vindt Hotel de Cantharel aan de A1: afslag 19, Hoenderloo. Adres: Van der Valk Hotel De Cantharel, Van Golsteinlaan 20, Apeldoorn. Parkeren op P3.

Let op: Er rijden twee pendelbussen voor dit diner vanaf 17:45 uur van Hotel de Cantharel naar De Theaterloods.