Muzikale Wandeling Kroondomein Het Loo

za. 18 aug. 2018, 12:15 uur - Kroondomein Het Loo, Apeldoorn

startpunt: parkeerplaats Bosloo, Paleispark Kroondomein Het Loo

In Kroondomein Het Loo ten noordwesten van Apeldoorn zijn niet alleen Museum Paleis Het Loo en slot Het Oude Loo te bewonderen, maar kan men ook ontspannen van de natuur genieten op uitgestrekte heidevelden en in oeroude bossen. Voor deze muzikale wandeling zijn drie speciale locaties geselecteerd waar u prachtige concerten kunt beluisteren. Samen met een boswachter die graag van alles vertelt over de flora en fauna van het koninklijke landschap wandelt u naar die bijzondere plekken.

Twee groepen natuur- en muziekliefhebbers krijgen dit jaar de kans de avontuurlijke klanktocht over het grootste aaneengesloten landgoed van Nederland te maken. Verzamelplaats en vertrekpunt voor de wandeling is parkeerplaats Bosloo, waar u de boswachter ontmoet. Laat u meevoeren op een ontdekkingswandeling naar de Oude Schietbaan, de Veldvijver en de afgelegen rust van de Willemstempel. Op deze prachtige locaties staan het EtCætera Kwintet, Duo Klep & Rouschop en Tri au Bois klaar om het koninklijke domein te vullen met de mooiste muziek.

Concertprijzen zijn excl. € 2 toegang Paleispark Kroondomein Het Loo, n.v.t. voor abonnementhouders Paleispark. Als u geen abonnement heeft kiest u voor een kaartje inclusief toegang tot het Kroondomein.

Let op: 
12:00 uur - verzamelen
12:15 uur - start wandeltocht

Let op: het programma duurt ± 3,5 uur. In het Paleispark is geen horecagelegenheid, maar u kunt uiteraard zelf iets te eten en te drinken mee nemen. Denkt u ook aan geschikte kleding en schoenen. Er zullen toiletten aanwezig zijn op het terrein. Tijdens de concerten zit het publiek op bankjes zonder rugleuning. Vanwege de rust is er slechts een beperkte capaciteit, dus koop snel uw kaartje!

Verzamelpunt parkeerplaats Bosloo is aangegeven op onderstaande afbeelding. Navigatie: Pijnboomlaan kruising met Amersfoortseweg, Apeldoorn.
U bereikt de parkeerplaats door binnen te rijden in Paleispark Het Loo vanaf de Amersfoortseweg, ter hoogte van het bebouwde kom-bord Apeldoorn. Via de Pijnboomlaan rijd u door tot een kleinere parkeerplaats: Bosloo.

Foto: Jan Huttinga