De Grote Pinguïn en Bananen Show

wo. 15 aug. 2018, 15:00 uur - De Theaterloods, Radio Kootwijk

Ardemus Kwartet - muziek en acteurs
Margrith Vrenegoor - regie en tekst
Emile Zeldenrust - ontwerp beelden
Teus van der Stelt - lichtontwerp
Judith de Zwart - kostuums
Har Smeets - voice-over
Nationaal Jeugd Orkest - productie

De laatste vier pinguïns van Katona hebben een groot probleem: ze eten alleen maar bananen, en de enige bananenboom op de Zuidpool is aan het doodgaan. Op een avond zien ze in een reclamespotje op tv een onbekend dier: een mens. Deze man lijkt om te komen in de bananen en prijst ze aan. De pinguïns besluiten hun laatste bananen uit de vriezer te halen en op zoek te gaan naar de bananenman. Na een lange reis met veel avonturen komen ze aan bij de kraam van Ome Jaap op de Albert Cuypmarkt.

Zullen de pinguïns bananen krijgen van Ome Jaap, ondanks dat ze elkaar niet kunnen verstaan? Tijdens een grappige en ontroerende muziekvoorstelling met de enthousiaste saxofonisten van het Ardemus Kwartet krijgen alle kinderen antwoord op deze vraag. Leuk voor jong en oud, dus neem de hele familie mee!

Let op: Vanwege de kleinschaligheid van de voorstelling in De Theaterloods is hierbij geen pendeldienst. U kunt met de fiets of auto komen en parkeren op de parkeerplaats bij De Theaterloods. Wanneer u een parkeerkaart bij de aanwezige automaat koopt, kost dat €5. U kunt ook een parkeerkaart kopen bij de kassa waar de kaarten een speciaal Muziekzomerprijsje van €2,50 hebben.

Rolstoelplaatsen
I.v.m. het beperkte aantal rolstoelplaatsen vragen wij bezoekers met een rolstoel contact op te nemen met het NJO (055-5791221 of muziekzomer@njo.nl) voordat de kaarten worden besteld.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door De Johanna Donk-Grote Stichting.

Klik op het plaatje voor een voorproefje van de show.

Foto: Nic Limper