EtCætera Kwintet

do. 16 aug. 2018, 14:30 uur - Kröller-Müller Museum, Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Léolün Planchon-Leblanc - klarinet
Apolline Degoutte - fluit
Enrique Alonso Cordovilla - fagot
Mélanie Alliot - hobo
Pierre-Aurélien Faller-Galerneau - hoorn

Het EtCætera Kwintet werd opgericht door vijf gepassioneerde studenten met verschillende achtergronden van het Koninklijk Conservatorium in Brussel. De diversiteit van de musici weerklinkt ook in hun muziek. Niet alleen spelen ze graag bewerkingen van klassiekers (zoals de Ouverture uit Mozarts Die Zauberflöte), maar ook verrassen zij het publiek met hun unieke interpretatie van minder bekende werken, zoals Rengaines van Souris.

Het kwintet speelt op drie bijzondere locaties, en stelt voor elke locatie een verfrissend programma samen. Zo sluiten ze met hun programma in het Kröller-Müller Museum aan bij de tentoonstelling over Redon, die zich voor zijn schilderijen veelvuldig liet inspireren door muziek. Het EtCætera Kwintet speelt daarom stukken van twee van zijn favoriete componisten: Satie en Debussy. Combineer het concert dus vooral met de tentoonstelling in het museum!

Dit concert is gratis toegankelijk voor bezoekers van het Kröller-Müller Museum; de entree is inbegrepen bij de toegangsprijs voor park en museum. Vergeet uw Museumkaart niet als u deze heeft.

Let op: bij regen wordt dit concert verplaatst naar de Van der Leeuwzaal.