Muziek in Beekbergse Tuinen

zo. 5 aug. 2018, 13:30 uur - Beekbergse tuinen, Beekbergen

diverse tuinen in Beekbergen
startlocatie: Engelanderweg 22 en 32

Cultiveer uw zondag met een bezoekje aan Muziek in Beekbergse Tuinen! Ook dit jaar openen de fraaiste tuinen hun hekken voor een middag vol mooie muziek.

Tussen de heerlijk geurende bloemen, grasweides en plantenranken viert u de zomer met de grootste muzikale talenten van de nieuwe generatie. Geniet bijvoorbeeld van de helden van het Firgun Ensemble, die zullen laten horen dat ze met reden de favorieten van zowel jury als publiek waren tijdens het Storioni Willem Twee Concours. Op hun programma staan twee zinnenprikkelende stukken: Stanfords Fantasy for clarinet and string quartet No. 1 en Herrmans 'Berceuse' uit Souvenirs de Voyage. Ook het Suol Koperkwintet presenteert een prachtig programma.

De concerten beginnen om 13:30 uur, maar u bent al vanaf 12:30 uur welkom om de weelderige tuinen te bezichtigen. Op Engelanderweg 22 en 32 vinden gelijktijdig de eerste twee concerten plaats. U kunt zelf kiezen of u eerst naar Engelanderweg 22 of 32 gaat, waarna u om 14:15 uur plaats kunt nemen in de andere tuin voor het volgende concert. Na deze twee tuinsensaties wandelt u rustig naar de tuin van Spelderholt 3 om de middag gezamenlijk af te sluiten met een sprankelend slotconcert.

Let op: tijdens de concerten in de tuinen zit het publiek op bankjes zonder rugleuning.

Let op: Het warme weer houdt aan! Om oververhitting tegen te gaan raden wij aan om voldoende te drinken, beschermende kleding (bijvoorbeeld een leuk hoedje/petje) te dragen en u goed in te smeren. Er zal in elke tuin de mogelijkheid zijn om iets te drinken aan te schaffen. Mocht u onverhoopt toch onwel worden door de hitte (of andere medische hulp nodig hebben), dan staat er een EHBO-team van het Rode Kruis voor u klaar. 

De concerten zijn gratis toegankelijk, maar wij waarderen het zeer als u bij het verlaten van de Beekbergse Tuinen een vrijwillige bijdrage in een van onze collectebussen achterlaat!

U kunt parkeren naast Engelanderweg 22. Bij Engelanderweg 32 is ook een parkeerplaats. Wij verzoeken u de instructies van de verkeersregelaars ter plaatse op te volgen. Of kom lekker op de fiets!

Foto: Nic Limper