Veluvine Fietstocht

za. 4 aug. 2018, 12:30 uur - Veluvine, Nunspeet

Het is een van de prettigste jaarlijks terugkerende tradities: de Veluvine Fietstocht! Wegens groot succes zullen er dit jaar twee fietsgroepen aftrappen vanaf hét cultuurcentrum van Nunspeet en omstreken. De omgeving is een trekpleister voor natuurliefhebbers en dat niet voor niets: de plaatselijke flora, fauna en musica zullen u versteld doen staan!

Onderweg stapt u drie keer af voor een muzikaal relaxmoment met een van de Muziekzomer-ensembles. De precieze route blijft nog even geheim, maar u kunt rekenen op een lekker eindje fietsen, mooie Veluwse uitzichten en klassemuziek. Variatie ten top tijdens een heerlijke muzikale middag!

U kunt vanaf 12:00 (voor de eerste fietstocht) en 13:30 uur (voor de tweede fietstocht) de routebeschrijving ophalen bij Veluvine.

Proviandje en Muziekzomerdiner

Niets lekkerder dan eten in de buitenlucht! Daarom kunt u bij de start van de fietstocht in Veluvine een overheerlijk Proviandje meenemen. Ook kunt u na afloop van de fietstocht en voorafgaand aan alle avondconcerten in Veluvine plaatsnemen in het theaterrestaurant De Fabriek voor het driegangen-Muziekzomer diner (€ 23,95) of een Muziekzomerdagschotel (€ 17,95). Voor meer informatie en/of reserveringen zie www.veluvinenunspeet.nl of bel met de receptie: 088 850 77 66.

Fietsen huren tijdens de Veluvine Fietstocht

Ook dit jaar kunt u via Hoegen Fietsenverhuur een fiets huren, die voor u wordt klaargezet bij startpunt Veluvine. Kijk hier meer informatie en bestel direct een fiets bij uw kaartjes.

Let op: Om tijdens de fietstocht toegang te krijgen tot de concerten, krijgt u een polsbandje. Zorg dat u deze niet verliest. 

Foto: Nic Limper