Kaartverkoop NJO Muziekzomer 2018

vr. 15 jun. 2018 13:19

Het bomvolle programma is klaar, de MuziekzomerGidsen zijn gedrukt en alle concerten en voorstellingen staan online op www.muziekzomer.nl: vandaag start de kaartverkoop van de NJO Muziekzomer 2018! Tussen 3 en 19 augustus kunt u weer genieten van orkesten, ensembles, opera, dans, muziektheater, familievoorstellingen en fiets-, wandel- en ontdekkingstochten op de mooiste en leukste locaties van Gelderland. 

Bezoek bijvoorbeeld Mozarts intrigerende opera Così fan tutte, het immer swingende Jong Metropole, Assepoester (6+), met live-geprojecteerde illustraties, Entartete Musik in het Verborgen Landschap of de eclectische muziektheatervoorstelling Een Kersentuin. Of geniet van de prachtige symfonische programma's van het Nationaal Jeugd Orkest, met o.a. Strauss' Alpensymfonie en Brahms' Symfonie nr. 4

Young artist in residence is dit jaar Pieter van Loenen. Deze jonge violist speelt in samenwerking met een scala van andere artiesten in de dynamische dansvoorstelling Over Orpheus, dealt met de duivel in L'Histoire du soldat, speelt de sterren van de hemel met zijn uitvoering van Schönbergs Verklärte Nacht en vertelt het verhaal van keizer Wilhelm II in kameropera De Grens. 

Op www.muziekzomer.nl kunt u binnen de zoekfunctie verschillende selectriecriteria aanvinken om zo bij de juiste concerten terecht te komen. Om het zoeken nóg makkelijker te maken staan er nu icoontjes bij elk concert. Zo kunt u in één oogopslag zien of het is wat u zoekt. Dit zijn de icoontjes:

 Orkest        Ensemble              Muziektheater/opera

 

   Dans           Buitenconcert       Familievoorstelling     

 

 Actief beleven


Kijkt u liever op uw telefoon naar het programma van de Muziekzomer? Download dan de TimeSquare-app in de App Store (Apple) of de Google Play Store (Android).
In deze handige app kunt u de programma's van verschillende festivals toevoegen, wel zo overzichtelijk! Zoek in de app naar 'NJO Muziekzomer 2018' en sla dit op om het programma, het laatste nieuws en de filmpjes van de Muziekzomer te kunnen zien.