Flink bedrag voor Serious Request namens NJO, Paleis Het Loo en de Keizerskroon

wo. 10 jan. 2018 11:39

Op zondag 7 januari heeft een exclusief groepje gasten als allerlaatste genoten van een VIP-rondleiding in Paleis Het Loo, een privéconcert van het Cheng Kwartet en en ter afsluiting een High Wine bij Hotel De Keizerskroon.

Om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request, dat dit jaar in Apeldoorn plaatsvond, staken de drie organisaties de handen ineen. Op 8 januari sloot Paleis Het Loo voor drie jaar haar deuren voor een grondige renovatie. Een laatste avond in het paleis was natuurlijk al een prachtig item voor op d e Serious Request-veiling, en daar werden namens het Nationaal Jeugd Orkest ook nog eens een concert en namens Hotel De Keizerskroon een heerlijke High Wine aan toegevoegd.

Met onze veiling is er maar liefst € 5.900,00 opgehaald voor het Rode Kruis. Heel veel dank aan alle bieders voor deze fantastische opbrengst! Wij zijn blij te hebben kunnen bijdragen aan de hereniging van families in conflictgebieden.

3FM Serious Request 2017 stond in het teken van ‘breng ze weer samen’. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van ruim vijf miljoen euro sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact en brengen hen weer thuis.