Kaartverkoop NJO Muziekzomer gestart!

16-06-2017 10:12

Het hele programma voor de NJO Muziekzomer 2017 is zojuist bekend gemaakt op www.muziekzomer.nl, en er kunnen weer kaarten worden gekocht!

Kijk bijvoorbeeld eens naar de programma's van young artist in residence Ella van Poucke, sprookjesopera Hänsel und Gretel, de familievoorstelling De Toverfluit, of beleef een actieve Muziekzomer met de verschillende wandel- en fietstochten. Houdt u van symfonisch genieten? Koop dan kaarten voor het Nationaal Jeugd Orkest o.l.v. Mark Wigglesworth (met Simone Lamsma), het Nationaal Jeugd Orkest o.l.v. Antony Hermus (met Ella van Poucke) of het JeugdOrkest Nederland (met Nino Gvetadze). 

Zin in iets totaal anders? Bezoek dan de dansvoorstelling Petroesjka in Skatepark Waalhalla, vier 100 jaar De Stijl of dwaal door de rijke geschiedenis van het Verborgen Landschap. Bekijk het hele programma op uw gemak en kijk wat het beste bij u past.

En weet u wat het leukste is? Als u kaarten voor vijf of meer concerten koopt krijgt u korting! Wacht niet te lang met het bestellen van kaarten, want de Vrienden mochten al een paar dagen eerder kaarten bestellen en ze vliegen de deur uit! Wilt u volgend jaar ook de mogelijkheid krijgen om eerder kaarten te kopen? Word dan Vriend via njo.nl/vrienden.

We wensen u veel plezier met het doornemen van de concerten en het samenstellen van uw programma!