Met het NJO naar componistenstad Wenen

di. 6 nov. 2018 11:23

Het NJO in ‘het hol van de leeuw’, de fameuze Gouden Zaal van de Weense Musikverein; dat wil toch iedereen meemaken? Voor het eerst in de geschiedenis van het NJO wordt er van 31 januari t/m 3 februari 2019 een professionele muziekreis georganiseerd voor alle NJO-fans die het niet willen missen! De vierdaagse reis wordt geheel verzorgd door Hannick Reizen, dé specialist in klassiekemuziekreizen sinds 1990. Wij nodigen u dan ook van harte uit om met ons mee te gaan naar cultuurstad Wenen, met maar liefst drie grote operahuizen, prachtige concertzalen, meerdere uitstekende orkesten en tientallen paleizen en musea.

En wat staat er tijdens de reis allemaal op het programma? In de Musikverein woont u natuurlijk het Mahlerconcert bij van het NJO o.l.v. Gustavo Gimeno, inclusief meet & greet. Tevens hoort u de Wiener Sängerknaben in de Hofburgkapelle. Ook bestaat de mogelijkheid om een concert met Yuja Wang als soliste bij de Wiener Symphoniker in het Konzerthaus en de opera Arabella van Richard Strauss in de Staatsoper bij te wonen. Uiteraard krijgt u de beste zitplaatsen en boeiende muziekinleidingen door uw bevlogen Hannick-reisleider Wouter Schmidt, die als violist ruim twintig jaar deel uitmaakte van Het Gelders Orkest. Ook bij de prijs inbegrepen: verblijf (drie overnachtingen) in het viersterrenhotel Am Konzerthaus (incl. ontbijtbuffet), een stadswandeling met gids en bezoek aan de Hofburg, directe vluchten met Austrian Airlines, luchthaventransfers, een Vienna Card (72 uur), een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de lunches/diners buiten het hotel en drie keer lunch of diner.

Nieuwsgierig? U vindt het hele reisprogramma en informatie over de kosten op hannick.nl/NJO-Wenen! U kunt boeken t/m 2 december. Reist u met ons mee?