Muziekzomer 2019

Veluvine Fietstocht

Het is een van de prettigste jaarlijks terugkerende tradities: de Veluvine Fietstocht! Wegens groot succes zullen er dit jaar twee fietsgroepen aftrappen vanaf hét cultuurcentrum van Nunspeet en omstreken. De omgeving is een trekpleister voor natuurliefhebbers en dat niet voor niets: de plaatselijke flora, fauna en musica zullen u versteld doen staan!

Onderweg stapt u drie keer af voor een muzikaal relaxmoment met een van de Muziekzomer-ensembles. De precieze route blijft nog even geheim, maar u kunt rekenen op een lekker eindje fietsen, mooie Veluwse uitzichten en klassemuziek. Variatie ten top tijdens een heerlijke muzikale middag!

U kunt vanaf 12:00 (voor de eerste fietstocht) en 13:30 uur (voor de tweede fietstocht) de routebeschrijving ophalen bij Veluvine.

Proviandje en Muziekzomerdiner

Niets lekkerder dan eten in de buitenlucht! Daarom kunt u bij de start van de fietstocht in Veluvine een overheerlijk Proviandje meenemen. Ook kunt u na afloop van de fietstocht en voorafgaand aan alle avondconcerten in Veluvine plaatsnemen in het theaterrestaurant De Fabriek voor het driegangen-Muziekzomer diner (€ 23,95) of een Muziekzomerdagschotel (€ 17,95). Voor meer informatie en/of reserveringen zie www.veluvinenunspeet.nl of bel met de receptie: 088 850 77 66.

Fietsen huren tijdens de Veluvine Fietstocht

Ook dit jaar kunt u via Hoegen Fietsenverhuur een fiets huren, die voor u wordt klaargezet bij startpunt Veluvine. Kijk hier meer informatie en bestel direct een fiets bij uw kaartjes.

Let op: Om tijdens de fietstocht toegang te krijgen tot de concerten, krijgt u een polsbandje. Zorg dat u deze niet verliest.

Let op: Het tropische weer houdt aan! Om oververhitting tegen te gaan, zeker bij een activiteit als deze, raden wij aan om voldoende te drinken, beschermende kleding (bijvoorbeeld een leuk hoedje/petje) te dragen en u goed in te smeren. Let er ook op dat u zich niet te hard inspant tijdens de fietstocht: u heeft immers ruim de tijd om van locatie naar locatie te fietsen en er mag ook zeker de tijd genomen worden om van de omgeving te genieten.   

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door het Van den Broek Lohman Fonds.

Foto: Nic Limper

Veluvine Fietstocht

za. 4 aug. 2018
Veluvine, Nunspeet
Aanvang: 12:30 uur
Verwachte eindtijd: 17:30 uur

Normaal: € 12,50 / t/m 30 jaar: € 7,50
Dit concert is ook te bezoeken op: